Fotograaf in Almere Marco ter Beek

Zijn creativiteit, positieve mindset en groot aanpassingsvermogen in welke situatie dan ook, brachten hem al snel het succes waar hij voor werkte, zowel nationaal als internationaal. Zo fotografeerde hij diverse modeshows tijdens de Paris Fashion Week Haute Couture en de Amsterdam Fashion Week. Ook werd hij diverse keren genomineerd voor de Coiffure-awards en reisde hij voor fotoshoots naar Dubai, Barcelona, Parijs, Brussel en Berlijn.

Zijn carrière kreeg een boost nadat hij in 2017 commended photographer werd van de internationale fotowedstrijd Sony World Photograhy Award. Marco behaalde de top 50 wereldwijd uit 107.000 inzendingen.

“Ieder mens heeft echte schoonheid. Het is mijn taak om die naar boven te halen en er de mooiste foto van te maken.”

Portretfotografie

Portretfotografie (zowel een persoonlijk als een zakelijk portret) is favoriet bij Marco. Meestal vinden deze fotoshoots plaats in zijn fotostudio in Almere, maar net zo makkelijk creëert Marco een set op een andere locatie, binnen of buiten. Belichting, schaduw, achtergrond, de juiste cameralens: Marco laat niets aan het toeval over.

Naast mensen fotografeert Marco producten en interieurs, werkt hij mee aan reclamecampagnes en maakt hij prachtig ingelijste fotokunst voor een grandioos wow-effect aan elke muur creëren.

Kennismaken met Marco of een fotoshoot boeken? Bel 06 533 112 58.

Sony Imaging Ambassador         Hensel studio lights Brand Ambassador

Meer weten?

Neem contact op.

Marco’s clienten:

Marco’s partners:

Menu