Cases

Case filter
  • Alle onderwerpen
  • Reclame
  • Art
  • Fashion
  • Product
  • Beauty
  • Bedrijfsprofiel
  • Portret
  • sport
  • Vastgoed
90 jaar van hell banner 1 2
Portret

90 jaar Van Hell juweliers

van Hell juweliers bestaan dit jaar 90 jaar en geven een jubileumboek uit. Voor dit boek heb ik alle portret en groepsfotografie mogen verzorgen. Mijn rol was: het personeel (team), de directie en een aantal geselecteerde leveranciers op de foto te zetten van groepsfoto tot en met portret, en het mooiste van alles was dat ik de vrije hand kreeg qua uitstraling van de foto’s.


Bekijk portfolio
papa aswa web 1 3
Product

Papa Aswa

FOOD PHOTOGRAPHY AT PAPA ASWA (The surinam yuca club) Mijn opdracht is om Suriname een beetje naar Nederland te halen en de gerechten eruit te laten zien dat je er ongelofelijke trek in krijgt. Nu hebben wij niet de Surinamerivier en bananenbomen waar ik kan fotograferen, maar ik ga het wel proberen natuurlijk

Bekijk portfolio
wrapped 1 3
Art

Wrapped

In 2017 heb ik mijn eigen kalender uitgegeven genaamd Wrapped.

Bekijk portfolio
pfw 1
Fashion

Paris Fashion Week Haute couture

Iedereen heeft het erover dat Parijs de stad der liefde is, ik werd verliefd op Parijs. Door alle gekke fotoshoots en evenementen die ik in het verleden gedaan heb, kreeg ik de uitnodiging om tijdens Paris Fashion Week te fotograferen. Lees verder

Bekijk portfolio
shoot at the stables 1
Fashion

Shoot at the Stables

Wat krijg je als een aantal creatieven de koppen bij elkaar steken tijdens de moeilijke jaren van 2020? Wij wilden blijven werken, wij wilden opvallen en de wereld laten zien wat wij kunnen! Nou dit dus.

Bekijk portfolio
glory 84 beztati petch 21
sport

Glory kickboxing

Dit is toch best wel een bucketlist dingetje, aan de ring en backstage mogen fotograferen bij de beste kickboks wedstrijden van Glory. Er is geen specifieke opdracht voor mij, dus ik ga heerlijk freewheelend beelden schieten en een reportage maken. Allemaal mogelijk gemaakt door bevriende Glory-fotograaf Remy Sapuletej.

Bekijk portfolio
Beauty

Coiffure Awards

Voor diverse kappers en hairstylisten heb ik de afgelopen jaren photoshoots mogen verzorgen voor het alom gerespecteerde Coiffure Awards, hierbij zijn wij meerdere malen genomineerd voor de grote prijzen.

Bekijk portfolio
Art

Kunstwerk voor goede doel stichting voor het kind

Bekijk portfolio
Vastgoed

Zadelhoff vastgoedbezit

Als architect, interieurstylist of interieurontwerper moet je het hebben van het resultaat.

Bekijk portfolio