Duurzaam ondernemen

lcbt 1 2
Ecologische voetdruk minimaliseren

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid bij Marco Ter Beek Photography

Welkom bij Marco Ter Beek Photography! Naast mijn passie voor fotografie, hecht ik veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Als fotograaf ben ik me bewust van de impact die mijn werkzaamheden op het milieu kunnen hebben. Daarom neem ik bewust stappen om mijn ecologische voetafdruk te minimaliseren en een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren. Zo werk ik bijna alleen met fotografie merken die dezelfde maatschappelijke betrokkenheid nastreven als dat ik dat doe.

Klimaatverandering tegen gaan

CO2 compensatie door herbebossing

Elke fotoshoot, elke reis, en elk project heeft een impact op onze planeet. Om deze impact te compenseren, plant ik bomen om mijn CO2-uitstoot te neutraliseren. Dit betekent dat voor elke uitstoot die voortkomt uit mijn professionele activiteiten, er bomen worden geplant die helpen om CO2 uit de atmosfeer te absorberen. Herbebossing is een effectieve manier om klimaatverandering tegen te gaan en draagt bij aan het herstel van onze natuurlijke ecosystemen.

pink sheets hoogkarspel dag 1500189
dsc4634
Een betere toekomst voor kinderen die dit het meest nodig hebben

Ambassadeur voor Stichting Voor Het Kind

Naast mijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid, ben ik ook een trotse ambassadeur voor Stichting Voor Het Kind. Deze organisatie zet zich in voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen in kwetsbare situaties. Als ambassadeur draag ik bij aan het vergroten van de bekendheid van hun werk en ondersteun ik hun projecten op verschillende manieren. Mijn doel is om bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen die dit het meest nodig hebben.

Ik nodig je uit om samen met mij deze reis naar een duurzamere en meer rechtvaardige wereld te maken.
Reis naar een duurzame wereld

Onze gezamenlijke toekomst

Bij Marco Ter Beek Photography geloof ik dat we allemaal een rol spelen in het beschermen van onze planeet en het ondersteunen van de gemeenschap om ons heen. Door mijn inzet voor CO2-compensatie en mijn samenwerking met Stichting Voor Het Kind, hoop ik een positieve impact te maken en anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Ik nodig je uit om samen met mij deze reis naar een duurzamere en meer rechtvaardige wereld te maken. Elk moment dat we vastleggen, draagt bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Bedankt voor je steun en interesse in Marco Ter Beek Photography. Samen maken we het verschil!