VROUWEN ZIJN MOOIER

Maar mannen mogen er ook zijn hoor 🙂

En daar wil ik het nou net over hebben, want vaak staan wij mannen het liefst stoer op de foto, armen over elkaar leunend naar achteren en nors kijkend. Ook lachen we naar onze maten die mee staan te kijken en lachen ons uit want kijk ons eens stoer zijn!

Weet je wat ik nou stoer vind

En natuurlijk de lol moet er zijn, maar weet je wat ik nou echt stoer vind?

Dat jij je karakter durft te laten zien aan mij, mij laat zien wie je echt bent. Ik weet het, ik ben een fotograaf van bijna twee meter lang, maar meestal ben ik vrij ongevaarlijk hoor hahaha. 

Het punt wat ik hier mee wil maken is dat als jij je karakter aan mij toont, je foto’s krijgt zoals hieronder.

Dit is Lyongo Juliana, director Caribbean region bij OZ architecten (top 10 architecten Nederland)

Deze foto is meerdere malen gepubliceerd geweest in diverse bladen, zowel online als offline

Of deze, dit is Marlon, kunstenaar, schrijver en model.

Deze foto heeft niet alleen voor mij deuren geopend (top 50 tijdens de Sony World Photography Awards ,107K inzendingen), maar ook voor Marlon. Met deze foto is hij door meerdere kanalen uitgenodigd, zelfs door de BBC in Engeland, een goede foto kan dus daadwerkelijk heel veel omzet genereren.

Deze mannen beseffen de meerwaarde van een portret en deze groep is zo divers, een kleine greep:

Acteur, kunstenaar, fotografen, zanger, opticien, architect, videograaf, visagist, klusjesman, yoga docent, komiek, zangdocent, influencer, hairstylist, marinier, kunstverkoper, uitgever. etc. etc. 

Hoe meer jij jezelf dus durft te geven, hoe meer de kijker (jouw potentiële klant) van jou te zien krijgt en dus sneller kan beslissen of jullie een match hebben. Zaken met elkaar doen draait voor een groot deel om vertrouwen dat je in een ander hebt, en een goed portret maakt het net even makkelijker.

Bekijk die foto van jezelf eens goed en vraag jezelf dan af of die foto nou uitdraagt wie jij echt bent.

Some text
Menu