VINTAGE FUSION HAIR

Het is ALTIJD te gek om in de feestmaand gepubliceerd te worden en dan al helemaal in het kappers vakblad “style vision” met deze maand als thema: Glamour!

In een niet zo feestelijk jaar hebben wij echt alles op alles gezet om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. En zie hier het resultaat, één om met vol trots met jullie te delen.

Ismahan Obenali van Queenshairstyling, model Silke, visagiste Kaat Bilgin, de hond van Ismahan Zayn en ik hebben een aantal te gekke series geschoten speciaal voor de aankomende feestdagen! De collectie van Ismahan is zoals ze het zelf omschrijft:” een sensuele collectie met warme haarkleuren die variëren van warm blond rosé tot dieprood”. Daar heb ik aan proberen te sluiten met mijn belichting. bij de foto’s zonder jas wilde ik een super zacht licht hebben maar wel met veel schaduwpartijen en de serie met jas aan wilde ik het zonnetje hebben in de studio met een zeer harde schaduwlijn. Na dit alles doorgesproken te hebben kon Kaat heel mooi haar make-up op aanpassen “die lippen en onderwimpers zijn zo mooi gemaakt. Zo komen 3 creatieve werelden samen.

Wat is het dan ook heerlijk om het nu terug te zien in print, het is echt prachtig geworden. Zo trots op ons eindresultaat.

Laat de kerst maar komen.

Model: Silke Koolbergen

Hairstyling: Ismahan Obenali

Make up: Kaat Bilgin

Styling: Ismahan Obenali

Backdrop: Quality interior art

Lights: Hensel

Menu