UBN Heartgolf voor stichting heartbeat

Beste Heartbeaters, 

Ten eerste wil ik danken voor de uitnodiging Janita Noorlander Björn Tannemaat en Cor Bladt, de organisatie van dit mooie evenement en natuurlijk hoofdsponsor Ubn uitzendbureau

Wat hebben wij een geweldige dag achter de rug, het weer zat echt enorm mee, de gezelligheid in de baan was top en het feestje WOW……!!! Bijgaand de foto’s van afgelopen donderdag op de golfbaan de Batouwe in Zoelen.

De foto’s stel ik kosteloos ter beschikking en zijn allemaal apart te downloaden, dus pluk ze vooral van mijn website af en deel ze op je eigen social media of waar dan ook.

Ik zou het enorm op prijs stellen als jullie stichting heartbeat, natuurlijk hoofdsponsor UBN en mijn bedrijf Marco ter Beek fotografie in je bericht zou willen taggen om een zo groot mogelijk bereik via social media te krijgen voor de stichting.

Mocht je de foto nog na willen bestellen schroom dan niet om even contact met mij op te nemen, dat kan telefonisch of via e-mail. 20% van het aankoopbedrag gaat direct naar stichting heartbeat.

Dank jullie wel groet, Marco

Menu