Iedereen kan een steentje bijdragen

In mijn geval voor mijn sportclub in Almere Haven

Helaas is deze sport de afgelopen week op een zeer negatieve manier in het nieuws gekomen en dat terwijl het een sport is die beoefend wordt met onwijs veel respect naar en met elkaar.

Ik beoefen deze sport nu pas een half jaar, ben dus nog echt een rookie en deze sport heeft mij echt beetgenomen ‘ik had dit jaren eerder moeten doen” roep ik steeds, want ook een fotograaf moet fit zijn en blijven!

Fightmasters hebben mij de eerste technieken geleerd, maar omdat ik het iets dichter bij huis ben gaan zoeken ben ik uitgekomen bij @van Itterzon sport in Almere haven.

Deze sportschool traint alle rangen en standen, jeugd, gehandicapten, ouwe lullen zoals ik en woman only (kickboksen en worstelen).

Bij iedere sport heb je talenten en bij ons heet dat talent Serena. Serena is 17 jaar oud en is Nederlands kampioen bij de amateurs tot 62 kilo.

Voor talenten doet Mike echt alles, hij begeleidt ze, gaat mee naar wedstrijden, stelt schema’s op geeft ze opvoeding. Wat hij kan en wat er in zijn macht ligt, dat doet hij.

Bij mij gaat gaat niet ongemerkt voorbij en zoiets valt mij op, dan ga ik aan mijzelf vragen waar kan ik helpen, wat kan ik doen, waar kan ik mijn steentje aan bijdragen!

Juist, die coole stare down foto, die kan ik maken want Serena is Nederlands Kampioen en aanstaande zaterdag gaat ze haar titel verdedigen en vind ik dat als ze hem prolongeert dan…….. juist, dat dus!

Ik kan helpen met de jeugd een herinnering te geven in deze periode van hun leven iets wat ze altijd bij zal blijven.

En aks je dat toch bezig bent, dan gaan coach en pupil ook samen even op de foto OSU

Waar kan jij je steentje aan bijdragen?

Menu