Het MTB fotoabonnement

Altijd goede foto’s bij de hand

Zeg eens eerlijk, wanneer heb jij voor het laatst professionele foto’s van jezelf laten maken? Die selfie op je LinkedIn-profiel is niet geweldig en stockfoto’s gebruiken op je website is echt not done.

Als professional, zeker als je actief bent online, heb je regelmatig verse foto’s nodig, van jezelf of je producten. Voor je website, een magazine of socialmediakanalen, maak jezelf zichtbaar!

De oplossing: een MTB fotoabonnement. Eens per maand wandel je de studio in voor een serie mooie, professionele plaatjes waarmee je weer weken of maanden vooruit kunt.

Boek nu een startsessie Zakelijk Portret in de studio

We beginnen met een zakelijk portret bij mij in de studio. Je krijgt tips en tricks over hoe jij het beste op de foto staat en we kunnen een beetje aan elkaar wennen. Tijdens het uur sparren we over jouw wensen en de mogelijkheden om jouw bedrijf en jezelf te presenteren. Niks is gek en (bijna ?) alles is mogelijk!

Hoe werkt het?

Stuur een e-mail met drie datums waarop je eventueel zou kunnen, dan kies ik een datum uit. Ik zie je in de studio in Almere!

MTB 3
€ 525
  • 3 maanden
MTB 12
€ 1785
  • 12 maanden

Ja mag altijd een maandje overslaan en uren opsparen voor een langere fotoshoot.
Liever eens per kwartaal 3 uur voor de camera? Ook dat kan, je mag uren opsparen als je dat wil.

Uren zijn niet overdraagbaar en moeten binnen 1 jaar na afsluiten opgemaakt worden.

Meer weten?

Neem contact op.

Menu