De naakte waarheid

De naakte waarheid

Een tijdje geleden schreef ik een stukje over dit blad van de Alocasia plant beter bekend als de elephant ear.

Hij groeit in het tropische gebied in Brazilië,  deze bladeren zijn sustainable geoogst en wordt daar met de hand geplukt. Alleen de bladeren worden geplukt en de plant blijft staan en groeit vanzelf binnen 6 maanden weer aan.Daarna wordt het blad bewerkt tot een prachtig bio leather product in diverse kleuren met dezelfde eigenschappen als die van leer.

Interessant

Zo interessant vind ik dit soort producten dat ik er altijd iets mee wil doen. Wat ik ermee wil dat komt later wel, maar zoiets is voor mij altijd zo aantrekkelijk 🙂

Nu lagen deze bladeren al even bij mij in de studio en ik had nog steeds weinig inspiratie totdat Yazzmine naar de fotostudio kwam, om haar portfolio uit te breiden in eens wist ik het!

De natuur is puur, en hoe fotografeer je puurheid? Juist,

Heel clean, geen poespas, niets meer, alleen maar minder, de naakte waarheid.

Global Green brede assortiment materialen is afkomstig van verantwoorde en duurzame producenten die om ons en het milieu geven.

Menu